KOS jordb?rsaus i nytt severingsbeger

KOS dessertsaus er laget av solmodne jordb?r og kommer i et nytt serveringsvennlig beger. Jordb?rsausen passer som tilbeh?r til desserter og som ingrediens i flere oppskrifter.
KOS Jordb?rsaus er laget av solmodne jordb?r. Det gj?r at sausen skiller seg fra andre serveringsklare r?de sauser.
Et nytt og serveringsvennlig beger med helletut og ?pne- / lukkemekanisme gj?r det enkelt ? bruke og ? oppbevare sausen.
Den friske og syrlige jordb?rsausen er nydelig i kombinasjon med det s?te. R?d saus og riskrem er en selvskreven kombinasjon. Pr?v KOS Jordb?rsaus ogs? p? iskrem eller til en pudding. Jordb?rsausen kompletterer ogs? et s?dmefylt ostekake- eller sjokoladekakestykke.

Enkle og gode oppskrifter med Kos jordb?rsaus:
Firsk jordb?rmilkshake
KOS Jordb?rsaus kan gi deg en deilig og frisk jordb?rmilkshake. Til en porsjon trenger du 2 dl melk, 3 store kuler vaniljeis og 4 ss KOS Jordb?rsaus. Ha alt i en blender. Kj?r blenderen til du har en skummende og jevn milkshake. Server med suger?r.

Pannekaker og jordb?r
Vinterbleke importerte jordb?r smaker sommer n?r de f?r litt hjelp fra KOS jordb?rsaus! Skj?r jordb?r i biter og bland b?rene med KOS Jordb?rsaus. Server med varme og nystekte pannekaker eller vafler.

Pavlova med Kos Jordb?rsaus
Pavlova med friske b?r og is er en sommerslager. Lag en pavlovabunn og server den med vaniljeis, Kos Jordb?rsaus og friske b?r. B?de jordb?r, bringeb?r og bl?b?r smaker godt med Kos Jordb?rsaus, gjerne i kombinasjon.
Oppskrift p? Pavlova til 6 personer:
3 eggehviter
150 gram sukker
1 ts eddik
1 klype salt
Varm ovnen til 150 grader. Stivpisk eggehvitene, f?r du gradvis tilsetter sukkeret. N?r marengsen er glatt og fin, tilsettes eddik og salt. Ha bakepapir p? en stekeplate, og lag seks marengsreder p? brettet. Stek pavlovaen i 50 minutter. Avkj?les p? rist.
Fjordlands misjon er ? gi deg gode m?ltidsopplevelser som gj?r dagen b?de enklere og bedre.
1000

Authors
Tags
Top