Nytt mobilt isbarkonsept

Hennig-Olsen Is AS og arendalsbaserte COD AS har utviklet et nytt, flyttbart isbarkonsept. Isbarene kan enkelt plasseres p? ?nsket sted n?r sesongen starter, og flyttes til lager n?r sesongen er over. Dette vil gj?re det mulig ? tilby iskrem til kunder n?r de mest ?nsker det, samtidig som leietakere betaler leie kun i iskremsesongen.

Hennig-Olsen Is AS og COD AS, har g?tt sammen og etablert Isbarkompaniet AS som tilbyr et helt nytt mobilt isbarkonsept i markedet. Med det nye konseptet, er det ikke lenger n?dvendig ? betale leiekostnader utenom sesongen. I Norge er konsumet av iskrem h?yere enn i de fleste europeiske land, og med en god plassering av isbaren ligger alt til rette for h?y omsetning og god l?nnsomhet.
?Enkelt fortalt leverer Isbarkompaniet en n?kkelferdig isbar i et moderne og praktisk design. Isbaren transporteres til, og monteres enkelt p? det aktuelle omr?det, og hentes igjen n?r iskremsesongen er over.?- sier Daglig leder i Isbarkompaniet, Kristin Langeland.
N?kkelferdig konsept
Isbaren er bygd med utgangspunkt i en 20-fots modulcontainer. Design, innredning og ferdigstillelse blir utf?rt av lokale akt?rer p? S?rlandet. Isbaren trenger begrenset plass og kun str?mtilkobling.
Sommeren 2012 ble konseptet testet ut i Arendal, med stor suksess. Salgstall og tilbakemeldinger fra publikum var meget tilfredsstillende, og isbaren i Arendal ?nskes tilbake sommeren 2013.
?Det er sv?rt gledelig ? ha f?tt Norges ledende iskremprodusent med p? satsingen rundt v?r l?sning for flyttbare standardiserte isbarer. Hennig-Olsen Is sin vilje til ? satse p? denne typen utsalgssteder ser vi p? som en stor anerkjennelse for det vi holder p? med, og vi har stor tro p? at denne satsingen vil bli en suksess b?de for eiere, isbarleietakere og kunder.? ? sier Claes Olsen i COD AS som er initiativtaker til Isbarkompaniet, i samarbeid med Hennig-Olsen Is.
Kremen av iskrem
Helt siden 1924 har Hennig-Olsen Is laget Kremen av Iskrem ? tuftet p? kvalitetsr?varer, sjelfullt h?ndverk og kj?rlighet til iskrem-faget.
?Hennig-Olsen Is er stadig p? utkikk etter ? skape de gode opplevelsene for v?rt is-elskende publikum, og en av v?re mest spennende utfordringer fremover blir ? blande kjente og kj?re smaker med tidsaktuelle konsepter som denne helt nyutviklede isbaren.? ? sier Adm.dir Paal Hennig-Olsen i Hennig-Olsen Is.
For sesongen 2013 produseres det 10 nye isbarer, som skal v?re klare for bruk fra 17. mai. Isbarene er flyttbare og vil tilbys for utleie til interesserte leietakere i iskremsesongen. Utenom sesongen vil isbarene lagres p? sentrallager. Det vil ogs? v?re mulig ? f? r?d og veiledning i forbindelse med oppstarten.
Pressekontakt
Isbarkompaniet AS
Daglig leder Kristin Langeland
[email protected]
Mobil +47 976 65 540
Her kan du lese mer om det nye isbarkonseptet.

Om Hennig-Olsen Is AS
Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt h?ndverkstradisjonene i hevd og er en av de f? familiebedriftene som henger med i n?ringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i ?ret. Det utgj?r nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang v?rt under kontinuerlig utvikling og har det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 ?rsverk, og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand, regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Troms?.

Authors
Top