Energi

Ovnsklar verdensnyhet

Fjordland er f?rst i verden med ? ta i bruk sk?len ?ConviTray?. Nesten ti ?r med utvikling og internasjonalt samarbeid har resultert i en sk?l for fersk ferdigmat som gir bedre kvalitet, lenger holdbarhet og mulighet for gratinering i ovn.
Convitray er f?rste PVC- og epoksyfrie sk?l hvor maten kan varmebehandles n?r den ligger i sk?len. Resultatet er fersk ferdigmat av h?y kvalitet og med god holdbarhet. Smak og n?ringsstoffer bevares like bra som om en hadde laget maten av tilsvarende r?varer hjemme p? eget kj?kkenet. Sk?len kan i tillegg varmes i stekeovn p? temperaturer opptil 240°C.
Innovasjon for dagens livsstil
Sk?len ble for f?rste gang tatt i bruk i februar da Fjordland lanserte serien ?Ovnsklar!?.
?Dette er en moderne innovasjon for dagens livsstil? sier Trine Cecilie Aardal, kategroisjef for den nye serien. ?Det er enkelt ? tilberede og b?de smaker og ser bra ut? fortsetter Aardal. ?Lengre holdbarhet er i tillegg en stor fordel?
Lasagne og laksefilet er f?rste retter ut. Flere retter kommer i l?pet av ?ret.
Visjonen
Det hele startet ti ?r tilbake i tid. Fjordland hadde en visjon om ? lage h?ykvalitets ferske ovnsretter som var enkle ? tilberede, hadde god holdbarhet og kunne gratineres. Utfordringen, som ingen andre tidligere hadde l?st, var ? finne frem til en m?te ? sveise sammen den klare overfilmen og sk?len uten bruk av PVC og epoksy.
F?rste steg p? veien var ? finne samarbeidspartnere som kunne realisere prosjektet. I Sveits kom Fjordland i kontakt med Comvince, et selskap med ekspertise p? emballasjeutvilkling. Sammen med Comvince har Fjordland samarbeidet med en rekke leverand?rer og eksperter f?r ConviTray s? dagens lys.
?At ConviTray t?ler temperaturer opptil 240°C og kan pasteuriseres for ? gi god matkvalitet
og holdbarhet gj?r den til en skikkelig innovasjon innen ferdigmatproduksjon? sier Jörg P. Weltert, eier og emballasjespesialist i Comvince.
Fjordlands misjon er ? gi deg gode m?ltidsopplevelser som gj?r dagen b?de enklere og bedre.
1000

Similar Posts